Selamat Datang ke Blog Rasmi Perpustakaan Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh....

PAUTAN

9 Sep 2016

Latihan Pengurusan Dan Penggunaan Sistem ILMU IPGM Zon IPG Utara & IPG Zon Timur

Pada 06 hingga 08 September 2016, Unit Perpustakaan, Sektor Khidmat Pengurusan, Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) telah mengadakan Latihan Pengurusan Dan Penggunaan Sistem ILMU IPGM Zon IPG Utara & IPG Zon Timur di Institut Pendidikan Guru Kampus Bahasa Melayu, Kuala Lumpur. Program ini adalah anjuran bersama IPGM dan Knowledge Link Sdn. Bhd dan dihadiri oleh pegawai dan staf sokongan unit perpustakaan di IPG masing-masing.

Staf sokongan dari Unit Perpustakaan IPG Kampus Ipoh iaitu Cik Azliana, Puan Asrofah dan Encik Manogran telah dipilih untuk menghadiri latihan selama 3 hari itu. Antara modul-modul latihan sistem ILMU yang ajar adalah Circulation, Cataloging, Foundation, Receipting dan Webopac.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada Puan Aidah, Cik Siti Hidayah dan Cik Wan Ainol, fasilitator dari Knowledge Link Sdn. Bhd. dan juga urusetia Puan Maiyumi, pustakawan dari IPGM di atas tunjuk ajar yang telah diberikan. Semoga usaha ini dapat diteruskan di hari-hari yang akan datang.0 comments:

Post a Comment